Til sjøs med kundene

Jens P. Christensen, Agderposten Medier
Bilfolk flest foretrekker normalt ratt fremfor ror – og slett asfalt fremfor lunefulle bølger. Men Mazda- og Hyundai-kunder trives også til sjøs.

Og en hyggelig ettermiddag ble det. Med skipper Ben ved roret stevnet S/S Solrik ut Galtesund. Ved Merdø, i behagelig le for brisen, ble det servert en herlig måltid av den absolutt korrekte sorten – nemlig ferske reker.
Det var svært populært at Svein Olav og Stig Rune Aasen heiste seil og inviterte kundene til en seilas en julilørdag. En original vri fra bilforhandlerne, som ikke kunne valgt et vakrere fartøy til den spesielle turen.
Sigmund Aasen-mannskapet hadde nemlig leid skonnerten S/S «Solrik» av Grimstad for anledningen, og det hersket ingen tvil om bord: Sommerseilasen fikk en helt spesiell dimensjon om bord på den 85 år gamle skuta med den hederskronte skipperen Ben Brynildsen til rors.

Setter pris på kundene
– Det var veldig hyggelig at arrangementet ble så vellykket. Vi inviterte våre kunder av en enkel, men veldig viktig grunn – nemlig at vi ønsker å ta vare på kundene i et stadig tøffere marked. Vi valgte en ny vri og det så at det at ble det var full klaff. Folk koste seg om bord og det ble en veldig fin, uformell stemning, sa en fornøyd Stig Rune Aasen etter seilasen.
– Det var helt bevisst fra vår side at vi ikke benyttet anledningen til å prate om de nye flotte modellene, hele poeng et var å lage en hyggelig ettermiddag for kundene, sa han.