Slutt på ventelister for Kia e-Soul

Hans Vidar Levinsen - Agderposten Medier

For Kia e-Soul har det vært reservasjonslister og venting for mange i Norge i 2019, men nå har de som sto på ventelister fått biler, og alt som reservasjonslister fjernes.
Nå kan du rett og slett ta turen til Bertel O. Steen i Arendal, og bestille deg en e-Soul og forvente en helt normal og kort leveringstid på bilen.

To batteripakker
Dersom man ikke har bruk for veldig lang rekkevidde, men kan klare seg med 276km WLTP, så finnes det en mindre batteripakke til e-Soul på 39,2 kWt. Den store batteripakken er på 64 kWt. Da får du 136hk med liten batteripakke og 204hk med den store.
Prisforskjellen er på 39 000 på de to ulike batteripakkene.
Med 39,2 kWt batteripakke starter bilen på 289 900 for utstyrsnivået Classic som bare finnes til denne batteripakken. Utstyrsnivået Active finnes til begge batteripakker, og starter på 320 900. Exclusive har det meste av utstyr inkludert og starter på 336 900.
Med 64 kWt batteripakke blir da prisen for Active fra 359 900 og for Exclusive 375 900.

Mange gode egenskaper
Vi har testet 64 kWt versjonen av e-Soul i Exclusive utstyrsnivå, og merker at dette er en bil som er moro og komfortabel å kjøre.
Det er også tydelig at designere har fått leke noe mer når det gelder utvendig design og innvendige designløsninger. Når du hører på musikk på kvelden kan du for eksempel velge hvordan ambientebelysningen skal oppføre seg i forhold til musikken, og selv om det kanskje kan høres merkelig ut så er det veldig moro.
Det sentrale er naturligvis at alt av skjermer er gode og fungerer som de skal, og head-up-display gir deg informasjonen du trenger uten at du trenger å ta øynene vekk fra veien. Navigasjonen må nesten nevnes som forbilledlig god.
Skinnsetene har både varme og ventilasjon og gir dermed komfort uansett utetemperatur.
En varmepumpe sørger for god rekkevidde også på vinteren, og rask oppvarming av bilen under kalde forhold.
Bilens musikkanlegg er meget godt i Exclusive utstyrsnivå, og bør sjekkes ut ved en prøvekjøring!
En app får du også med, noe som er praktisk for å følge med på lading, styre temperatur og andre nyttige funksjoner fra mobilen.

Bør oppleves
Demobilen hos Bertel O Steen i Arendal står ikke så mye i ro for tiden, men du er hjertelig velkommen til å booke en prøvetur av Børre Zeiffert, for dette er helt klart en sjelfull elbil som må oppleves!