Premiére på kjøpesenteret

Av Jens P. Christensen, Agderposten Medier

I stedet for rød løper og wienerbrød i butikken ble det premiére mellom travle handlende på kjøpesenteret. Hyundai-forhandleren gjorde en original vri da nye i20 ble lansert. Det ga mersmak. Nyheten fikk mye oppmerksomhet og skjerpet kjøpelysten.


– Nye i20 bør slå godt an. Det er en romslig, velutstyrt bil med mange smarte og avanserte teknologiske løsninger, sier Stig Rune Aasen, som synes det er morsomt og interessant å treffe folk som stopper opp ved bilen som er parkert midt inne i Harebakken Senter.
– I vår bransje er det viktig å tenke nytt og komme oss ut blant folk. Vi kan ikke bare sitte i butikken og vente på kundene. Her på kjøpesenteret er det mye folk og det var skikkelig interessant å kjøre premieren av i20 her, sier han.

Vil reise kjerringa
– Det er ingen grunn til å legge skjul på at 2014 var et tøft år for Hyundai på det norske markedet. I år skal vi reise kjerringa med flere spennende nyheter, sier Aasen, som lover nye modeller på løpende bånd.
– Hyundai har satt seg høye mål og står meget sterkt internasjonalt. I USA er Hyundai allerede det tredje mest solgte bilmerke. I Norge har optimismen økt etter at vi har fått inn nye, målbevisste folk hos importøren, sier han.
Første offensiv er altså den nye generasjon i20, en topp moderne bil med alt av utstyr man måtte ha behov for. Dessuten er den prisgunstig. i20 er designet og utviklet i Europa og har fått et elegant og iøynefallende utseende

Smarte løsninger
Det dukker stadig opp nye, geniale påfunn i nye bilmodeller. Hyundais smarte nyhet i nye i20 er en genial holder for smarttelefonen som ikke bare fungerer som hands-free telefon, men også en alltid oppdatert GPS, musikkbibliotek og billedalbum.
Nye i20 har i det hele tatt utstyr som man normalt finner i langt dyrere biler.
Projeksjonsfrontlyktene sikrer optimal synlighet og sikkerhet, og kombinert med LED kjørelys og «følg meg hjem» lys som følger føreren trygt til døra på mørke kvelder selv etter at du har parkert og låst bilen er absolutte pluss i mørketiden.
På kalde dager er naturligvis også oppvarmet ratt en god nyhet.

Komfort og sikkerhet
Det er ikke spart på kjørekomfort og sikkerhet. I20 har filskifteassistent, bakkestartassistent, parkeringssensor, elektronisk stabilitetskontroll og nødstoppsignal.
Seks kollisjonsputer omgir fører og passasjerer. En kombinasjon av airbager foran og på sidene, samt en kollisjonsputegardin som dekker både foran og bak, og gir beskyttelse i tilfelle kollisjon fra alle retninger.

Spreke motorer
Hyundai i20 leveres med en 1,2 liters eller 1,4 liters bensinmotor. Velger man den største motoren, kan man også få bilen med en fire trinns autogirkasse. En femtrinns manuell girkasse er standard på alle motoralternativene.
Nye i20 kommer i to utstyrsutgaverm Classic eller Comfort. Stig Rune Aasen er rimelig sikker på at den ekstra godt utstyrte Comfort-utgaven blir bestselgeren. Den kan for øvrig også leveres med panorama soltak.
Alle Hyundais modeller leveres med 5 års garanti og ubegrenset kjørelengde.
--