Prøv en Ferrari på Bilmessa!

Hans Vidar Levinsen, Agderposten Medier

Du trives godt på bilmessa Roar?

-Ja, her treffer jeg så mange hyggelige mennesker som er interesserte i de bilene og maskinene jeg har med meg, så får vi tatt en kopp kaffe og en Twist og pratet bil.
Roar Josephsen er velkjent for folk som har bodd litt i Arendal, han er redningsmannen som mange har hatt god bruk for dersom man har vært ute for et uhell med bilen, eller man trenger å få fraktet noe som er litt stort eller uhåndterlig. Det er mange som har fått svært god hjelp fra Josephsens Bilberging.

Eneste i Norge

-Jeg skal ha med meg beltevogna mi på messa, en East Track, den eneste i Norge, forteller Roar ivrig.

-Den kan brukes i parkeringshus, for å hente ut biler med motorstopp, og man kan bruke den på biler der hjulene er låst, og frakte dem vekk uten å bevege på hjulene.
Roar viser fram bilder og film av den radiostyrte beltevogna, som har løftet på både pickuper og store SUV’er, og en dreiebenk.

-Den er så kjekk og praktisk, også kan jeg bare kjøre den rett opp på planet bakpå redningsbilen, så denne må jo folk få se på messa.

Lek og moro

Du sier du skal ha med en Ferrari som alle barn fra 5 – 99 år kan få teste?

-Ja, det stemmer, det er en helt fantastisk tråbil, med 7 gir, ventilerte skivebremser, digitalt speedometer, 12’’ alufelger med luftfylte dekk og 4-punkts sikkerhetsbelte, forteller Roar.

-Man må aldri bli for gammel til å leke, og denne får fram smilet på alle som prøver den, og det er så moro og trivelig å se, så derfor har jeg den med meg på messa.
Men du har kanksje med noen andre redningsbiler også?

-Ja, jeg tar nok med meg redningsbilen med sving på planet, og putebilen som er obligatorisk å ha ved redning på motorvei.

-Så får vi se, det kan jo være det blir med noe mer også, smiler Roar.

-Jeg håper riktig mange tar turen innom bilmessa, og slår av en prat over en kopp kaffe, avslutter Roar.