Hver tredje nye bil leveres fra Gromstad – takknemlig for tilliten!

Hans Vidar Levinsen, Agderposten Medier

Vi slår av en kort prat med Jan Trygve Gromstad, daglig leder i Gromstad Auto, angående tallene i registreringsstatistikken for 2019 og 2018.
Det så bra ut med registreringer i fjor også for Gromstad?
- Ja, vi er veldig takknemlige for at både bedrifter og privatkunder viser oss tilliten enda et år, for dette er jo en posisjon våre kunder har gitt oss i flere år nå, sier Jan Trygve
- Vi har både Gromstad Auto med Volkswagen og Audi, og Gromstad Motor med Nissan og Skoda, forteller Jan Trygve.
- Vi jobber hver dag for å få fornøyde kunder, og da er det veldig hyggelig at vi også i 2019 fikk beholde posisjonen i markedet, og levere ut hver tredje nybil i distriktet.
Dere har en del ansatte i Gromstad sine bilbutikker i Arendal?
- Vi er vel om lag 125 ansatte nå, og vi er veldig takknemlige for den gode jobben hver enkelt gjør for at vi skal kunne ha en så god tillit i markedet, avslutter Jan Trygve

En liten nedgang
Det ble registrert 2 427 personbiler i Arendal gamle politidistrikt. Det er 142 personbiler under tallene fra 2018, altså ganske likt, men likevel en liten nedgang.
På tross av en liten nedgang i antall registrerte biler er det noen merker som opplever en stor fremgang. Audi øker antall registreringer med 24,8%, mye takket være e-Tron som mange vil ha. Volvo øker antall registreringer med 23,5% uten å ha en elbil i vareutvalget.
Magnar Hovatn hos Mobile Arendal er også veldig glad for utviklingen de ser i salget av Hyundai som de startet med i 2019, men her har vi ikke noe 2018 å sammenligne med.
Hvordan registreringene ender opp med å bli for 2020 blir spennende, for det er mange nye og spennende biler på vei.